نمایه نویسندگان

ا

  • احمدی نژاد، احمد بیماریهای ناشی از قارچ phoma betae در چغندرقند و اهمیت بذر در انتقال آن [دوره 2، شماره 1، 1361، صفحه 34-53]

ر

  • رنجی، ذبیح اله بررسی پنج واریته چغندرعلوفه ای و مقایسه ارزش غذایی آن با یونجه و ذرت [دوره 2، شماره 1، 1361، صفحه 19-25]

ع

  • علیمرادی، ایرج میل استریل سیتوپلاسمی و نقش آن در اصلاح چغندرقند [دوره 2، شماره 1، 1361، صفحه 1-11]
  • علیمرادی، ایرج تولید بذر چغندرقند در ایران [دوره 2، شماره 1، 1361، صفحه 54-61]

ق

  • قهرمان، بهروز تأثیر مواد موجود در طوقه چغندرقند بر کمیت و کیفیت ریشه [دوره 2، شماره 1، 1361، صفحه 26-33]

م